Recent werk

Huidige opdrachtgevers

MoneypennyVia Moneypenny ben ik als virtueel management assistente werkzaam voor Ianka Fleerackers en bij Van Hes Projectmanagement.

Verder werk ik voor

Compleet profiel: LinkedIn.

Referenties

Paul Teeuwen, Executive coach
Dertig jaar geleden werkten Dorien en ik voor het eerst samen en nu nog steeds, dat zegt eigenlijk al genoeg. Dorien is snel en accuraat, flexibel, communicatief vaardig, loyaal, discreet en zeer betrouwbaar. Ze gaat georganiseerd te werk, toont initiatief en is goed in planning en voorbereiding. Ook denkt ze op een prettige manier mee, is op mijn verzoek de bekende ‘stok achter de deur’ en pakt ingewikkelde en gevoelige zaken professioneel aan. Ik hoop nog lang met Dorien samen te werken.

Marja Holierhoek, Business development, marketing en communicatie
Als ZZP-er kom je soms in situaties terecht, waarbij het handig is om te sparren. Dorien is voor mij zo’n collega. Ze bekijkt zaken van verschillende kanten, stelt rake vragen en helpt bij praktische zaken, zoals bij de opzet en inhoud van een website of een tekst. Daardoor kom ik altijd een stap verder in mijn denk- en werkproces. Dit gecombineerd met een positieve instelling en een gezonde dosis humor maakt dat ik graag met Dorien om tafel ga.

Anna Swinkels, Organization Builders (via Moneypenny)
Dorien heeft ons de afgelopen maanden enorm uit de brand geholpen als ‘Virtual Assistant’. Tijdens mijn vakantie heeft ze alles vlekkeloos overgenomen. Binnen een overdrachtsperiode van 2 dagen en een meeting van 3 uur was Dorien up and running. Dorien is al járen VA, voordat het een hippe term werd. Dit doet ze fantastisch, door mee te denken én vooruit te denken, te ontzorgen door alles van a-z te regelen. Dorien krijgt het voor elkaar!

Willemijn ter Brugge, Inspire (via Moneypenny)
Dorien is een topper! Ze is georganiseerd, vakkundig en professioneel. Ik laat zaken vol vertrouwen aan haar over, omdat ik weet dat ze het perfect zal regelen. Ze weet voor elke situatie een oplossing en is communicatief zeer vaardig. Een top VA dus!